Alphabit Digital Currency Fund investeert in Stratis Protocol

De innovatieve blockchain-oplossingen van Stratis hebben de aandacht getrokken van Alphabit, een investeringsfonds voor digitale activa, dat een initiële investering heeft geïnjecteerd en zich tegelijkertijd heeft verbonden tot nog eens 8 cijfers voor de groei en ontwikkeling van het BaaS-ecosysteem.

1 februari 2020, Londen, Verenigd Koninkrijk – Blockchain-as-a-Service-provider Stratis maakt gedecentraliseerde acceptatie gemakkelijker voor elk bedrijf met zijn innovatieve producten die zijn ontworpen om naadloos te passen bij legacy-activiteiten door bedrijven toegang te geven tot de Stratis-blockchain via de wijdverspreide gebruikte programmeertaal C #.

Het platform voert probleemloos slimme contracten en meerdere zijketens uit en herbergt een volledig ICO-platform

Alphabit – een AUM-fonds van een miljard dollar en een van ’s werelds eerste gereguleerde investeringsfondsen voor digitale activa gericht op het leveren van kant-en-klare oplossingen en het ondersteunen van projecten met end-to-end partnerschappen – gaat deze onderneming aan om de ontwikkeling van Bitcoin Evolution snel op te schalen en te helpen geavanceerde producten waarmee reguliere organisaties blockchain kunnen gebruiken in hun dagelijkse activiteiten. Zo’n belangrijke toezegging van Alphabit is een bewijs van de baanbrekende benadering van het aanbod van Stratis.

Alphabit CEO Liam Robertson reageerde op de samenwerking:

“Het Stratis-protocol past, na analyse, perfect in onze investeringsthese, en we geloven dat het groeipotentieel voor Stratis exponentieel is. We zijn verheugd Stratis te verwelkomen in ons portfolio en kijken ernaar uit om hen de komende maanden en jaren te ondersteunen. “

Chris Trew, CEO van Stratis, zei het volgende:

“We zijn verheugd om samen te werken met Alphabit, een van ’s werelds eerste gereguleerde investeringsfondsen voor digitale activa. De eerste injectie van Alphabits, in combinatie met hun verdere investeringsverbintenis, zal ongetwijfeld helpen bij het versnellen van de acceptatie van Stratis Technologies, terwijl Stratis wordt versterkt als het go-to-platform voor de ontwikkeling van Microsoft .NET Blockchain. “

Met de expertise en steun van Alphabit zal Stratis in staat worden gesteld om steeds betere oplossingen te ontwikkelen voor de business-to-business markt. In combinatie met zijn C # -ondersteuning zullen de oplossingen van Stratis de onboarding van blockchain-oplossingen op de wereldmarkt vergroten.